Prosinec ve školní družině

Akce/foto

Počasí nám na počátku prosince krátce připomnělo, že je skutečně zima. Krajinu zahalil sníh jen na pár dní, ale přesto jsme si stihli hrát ve sněhu, vyběhnout na kopec i soutěžit v budování staveb ze sněhu. Naši úchvatnou výstavu sněhových soch však nemilosrdně ukončila obleva.

Mikulášský týden patří k obdobím, na která se všichni v družině opravdu těšíme. Kdy jindy taky zažijete školu plnou andělů, čertů a Mikulášů? V každém oddělení si děti užívaly hry, soutěže a spoustu dalších aktivit spojených se svátkem. V tělocvičně pak starší děti připravily svým malým kamarádům krásnou slalomovou dráhu, která prověřila jejich mrštnost, obratnost a rovnováhu.

Další dny přinesly důkaz, že láska, soucítění a vřelost jsou v naší škole doma. Děti napříč odděleními během pár dnů vyrobily víc než stovku vánočních přání pro klienty Diakonie Sobotín a šumperské nemocnice. Jsme na ně opravdu hrdí!

A teď už jdeme do finále! Ve všech odděleních se v dílničkách vyrábí dárky pro rodiče, chystají besídky nebo dílny a herny. Zkrátka, Vánoce už jsou cítit v každém koutě a všichni si je náležitě užíváme!

Přejeme i Vám všem krásné čekání na Vánoce, dokonalé Vánoční svátky a v novém roce hodně zdraví, štěstí a lásky! Zároveň ze srdce děkujeme za spolupráci rodinám našich dětí, vedení školy, pedagogům a ostatnímu personálu naší školy.

Vychovatelky školní družiny