Mimořádné uzavření školy od 11. 3. 2020

Akce/
Ředitel školy oznamuje, že na základě mimořádného opatření vydaného dne 10. 3. 2020 ministerstvem zdravotnictví se s účinností od 11. 3. 2020 zakazuje přítomnost žáků ve škole, školní družině a školní jídelně. Zákaz platí do odvolání. Obědy a svačinky byly žákům automaticky odhlášeny.
Žádost o ošetřovné při péči o dítě do 13 let z důvodu uzavření školy - v případě potřeby vydá škola rodičům potvrzení o uzavření školy pro potřeby jejich zaměstnavatele, žádejte v kanceláři školy v době od 8 do 14:30 hodin. Po telefonické domluvě je možno zaslat tiskopis rodičům e-mailem s elektronickým podpisem.
Vzhledem k předpokládanému delšímu přerušení výuky budou vyučující žákům zadávat učivo prostřednictvím elektronické žákovské knížky (EŽK). Každý žák by si ve svém vlastním zájmu měl každý den v EŽK kontrolovat jak nástěnku třídy, tak i domácí úkoly. Způsob odevzdání vypracovaných úkolů upřesní příslušný vyučující. Pokud žáci či jejich rodiče nemají aktuální přístupové údaje k webové aplikaci, mohou je rodiče vyzvednout v kanceláři školy – denně od 7:00 do 14:30 hodin – nejlépe po předchozí telefonické domluvě, aby bylo vše připraveno, nebo  mohou být rodičům po telefonické domluvě zaslány na e-mail.
Na základě mimořádného opatření vlády ze dne 12. 3. 2020 jsou od 13. března 2020 až do odvolání uzavřeny obě tělocvičny naší školy. O obnovení provozu budeme informovat vedoucí jednotlivých sportovních oddílů.
Oznámení: na základě usnesení vlády je pro cizí strávníky do odvolání uzavřena školní jídelna.

Děkujeme za pochopení.

Mgr. Viktor Verner, ředitel školy

Znění opatření zde.