Konečně výlet!!!

Akce/foto

Hned u vchodu do ZOO Olomouc byla hezká podívaná na lemury. Pak se rozhodovalo, kudy se půjde. My jsme se rozhodli, že půjdeme trasy ZOO pozpátku. Vyhlídka na všechna zvířata byla velmi hezká. Viděli jsme různé druhy, například hrošíka, lvy, a dokonce i malé žraloky.

Další zastávka byly kozy a jejich krmení. Po kozách jsme se šli podívat na žirafy, jednu z nich naše škola adoptovala. Také se nám stala jedna malá nehoda. Zasekl se nám automat i s penězi. Náš spolužák tedy zavolal na podporu a celý problém vyřešil. Potom jsme se šli podívat znovu a už byl opravený.

O půl druhé jsme šli na oběd, kde jsme dostali výborné stripsy a hranolky. Měli jsme půl hodiny odpočinku, po kterém jsme se šli podívat na opice. Ke konci jsme si šli k východu koupit suvenýry, různé turistické vizitky a někteří i menší občerstvení. Ze ZOO jsme odjeli autobusem. Na nádraží si mnozí dali Minit (slaný či sladký zákusek z listového těsta). Cesta domů byla pohodlná. Na nádraží v Šumperku jsme se rozloučili a odešli. Výletu dáváme 9,5/10 bodů. Už se těšíme na další cestování.

Za VI. B Rostislav Brückner, Lucie Šedivá, Vanesa Viktorinová, Alice Procházková