Česko zpívá koledy

Akce/foto

Dne 12. 12. 2018 se v podvečerních hodinách rozezněly nádherné vánoční koledy v šumperském Infocentru. Tyto písně zazpívala Ptáčata z naší školy. Spousta příznivců dětí našeho pěveckého sboru naplnila prostory Infocentra a zanotovala si s nimi. Malé i velké zpěváky velmi povzbudilo a potěšilo, že je přišel podpořit také jejich pan ředitel.

Zpívání se neobešlo bez doprovodu hudebních nástrojů. Ráda bych touto cestou poděkovala naší skvělé klavíristce paní Marii Zajícové a chlapcům ze Základní umělecké školy v Šumperku ze třídy pana Jiřího Hlocha.

Tento koncert byl tak trošku rozezpíváním, chcete-li předpremiérou akce, která následovala po tomto vystoupení. V 18.00 hodin začalo zpívání koled podruhé. Tentokrát na schodech divadla s celorepublikovou akcí „Celé Česko zpívá koledy“. Ptáčata se stala spolutvůrci akce společně s herci šumperského divadla. Společné zpívání koled našich zpěváků, herců divadla a všech přítomných dopadlo velmi dobře. V mrazivém počasí jsme se společně naladili na vánoční atmosféru. Přeji nám všem, aby tento příjemný pocit vydržel co nejdéle.

Za všechna Ptáčátka a Ptáčata Vám přeji krásný adventní čas, příjemné prožití svátků vánočních a šťastný celý rok 2019.

Mgr. Adéla Nevrlá